17-12-04

Vlaamse Jongeren Dilbeek distantiëren zich van GroenRechts

De ondraaglijke domheid van GroenRechts
Sommigen hebben reeds gehoord van het marginale groupuscule GroenRechts. Dit zootje ongeregeld (zo'n 7 man sterk) komt soms naar een activiteit van een Vlaams-nationalistische organisatie. Zij fleuren manifestaties soms op met hun meelijwekkende aanwezigheid en hun marginale kledijkeuze. 'Verpesten' is hier echter een beter woord. Het eerste zinnige woord uit de mond van één van hun militanten moet nog worden opgemerkt. Is een acuut gebrek aan intellectueel vermogen een vereiste om hun rangen te mogen vervoegen?
GroenRechts dweept met godbetert de Partij Van De Dieren en noemt zichzelf ecologisch rechts. Het inhoudelijke van hun verhaal is onbegrijpbaar voor elk rationaal denkend persoon.
Zo ook donderdag 16 december. GroenRechts was met 3 militanten aanwezig op de betoging van het Comité NTT tegen de toetreding van Turkije in de E.U. Ze werden de hele tijd gefilmd door een cameraploeg. Het is bekend dat de media die beelden dan de wereld instuurt als zijnde 'representatief voor de Vlaamse Beweging'.
De Vlaamse Jongeren Dilbeek wensen er op te duiden dat GroenRechts NIET representatief is voor de Vlaamse Beweging, noch voor één van zijn vele organisaties. Wij roepen GroenRechts op om zich dan ook niet meer te vertonen op evenementen van andere organisaties, teneinde de Vlaamse Beweging niet steeds in diskrediet te brengen. De Vlaamse Beweging heeft immers wél een boodschap!

15:13 Gepost door Vlaamse Jongeren Dilbeek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.