23-11-04

België's dood is Vlaanderens brood

Monarchie rijmt niet op democratie!

Met belangstelling heeft Voorpost kennis genomen van de toespraak van eerste minister Verhofstadt naar aanleiding van Koningsdag op 15 november.

Volgens Verhofstadt is het 175 jarig bestaan van België een feit waar de koninklijke familie, net als alle Belgen, fier op mogen zijn.

 Dat de koninklijke familie feest viert lijkt ons nogal logisch gezien de miljoenen euro’s die de onderdanen mogen ophoesten tot het veraangenamen van het koninklijke leven.

Wij Vlamingen hebben echter helemaal geen reden om te feesten omwille van 175 jaar België. Wel integendeel. Reeds 175 jaar moet Vlaanderen vechten voor zijn rechten.

Reeds 175 jaar verdwijnen miljarden Vlaamse euro’s naar Wallonië.

 Met een ongenadige repressie trachtte de belgische staat de Vlaamse beweging uit te schakelen. België stuurt zijn officiële ”zonen “ uit over de hele wereld om overal de vrede en de verzoening te prediken maar een verzoenend gebaar naar de eigen bevolking toe in de vorm van amnestie is teveel gevraagd. Stelletje hypocrieten.

 Verder tracht men, tegen de wil van de Vlaamse bevolking, ons de multiculturele samenleving door de strot te duwen.

 Dankzij de Belgische staat neemt de verdere verfransing van Brussel en Vlaams Brabant altijd maar toe. Het zit er aan te komen dat voor de splitsing van Brussel- Halle Vilvoorde de Vlamingen opnieuw een prijs zullen mogen betalen.

 175 jaar België betekent 175 jaar achteruitstelling en vernedering van Vlaanderen.

Samen met tal van Vlaamse verenigingen zal Voorpost van 2005 dan ook een anti-Belgisch actiejaar maken.

Er komt een zwartboek België, pamfletten voor scholieren en studenten, anti- Belgische affiches zullen de muren kleuren en Belgische feestelijkheden zullen geboycot worden.

België’s dood is Vlaanderens brood.

Vlaanderen onafhankelijk.

Bron: www.voorpost.org

08:44 Gepost door Vlaamse Jongeren Dilbeek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.