10-11-04

Vlamingen, kom in het verzet!

Op 9 november werd het Vlaams Blok veroordeeld wegens racisme. Hiermee heeft de Belgische Staat (lees: de PS en zijn marionetten) gekregen wat ze wouden: het monddood maken van een Vlaams-Nationalistische partij die 1 miljoen kiezers vertegenwoordigt. Het Paleis/Le Palais zal tevreden zijn van zijn adepten!
 
Het is een schande voor de democratie dat een politieke partij wordt veroordeeld (en de facto verboden) omwille van hun programma. Dat hun programma de grootste groep kiezers van Vlaanderen vertegenwoordigt, maakt het geheel nog beangstigender.
 
De Vlaamse Jongeren Dilbeek roepen alle Vlamingen op om zich hiertegen te verzetten. Dit kan niet, dit mag niet! Het moet gedaan zijn dat Waalse partijen ons de wet dicteren.
 
Het is de morele plicht van elke Vlaming om bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen te stemmen op de opvolger van het Vlaams Blok!
 
Tevens roepen wij alle N-VA'ers op om zich aan te sluiten bij de strijd die het Vlaams Blok levert, en zal blijven leveren, tegen het Belgische establishment en al zijn tentakels.
 
Vlamingen, kom in het verzet!13:06 Gepost door Vlaamse Jongeren Dilbeek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.