01-09-04

Wat Wals is, vals is, slaat al dood!

Union des Francophones: opkrassen!!!
 
De verfransing van Dilbeek en de uitbreiding van Brussel is een feit. Maar dat wil niet zeggen dat wij ons daarbij neerleggen. In Dilbeek verenigen de Vlaamse Jongeren Dilbeek militanten van verschillende actiegroepen in 1 Vlaams front. Voorpost, Vlaams Blok Jongeren en de VVB hebben de handen in elkaar geslagen om nog massaler de Franstalige arrogantie te bekampen. Al enkele jaren is er, onder impuls van enkele Vlaamsgezinde Dilbekenaars, een steeds groter wordende gemotiveerde groep actief om het Vlaamse karakter van Dilbeek te benadrukken en te verdedigen. De Vlaamse Jongeren Dilbeek profileren zich op verschillende gebieden, zoals in de gemeenteraad en de verschillende commissies, maar ook in de wijken, op straat, onder de mensen.
De Franskiljonse vijand kan hier uiteraard niet om lachen, doch dat zal ons worst wezen! Ze mogen gerust weten dat ze in Dilbeek niet welkom zijn met hun voorstellen om van Dilbeek een tweetalige gemeente te maken en andere van deze nonsens.
De Vlaamse Jongeren Dilbeek, en al zijn bevriende groeperingen zullen blijven de Franskiljons het leven zuur maken! En ja, ze mogen gerust gaan klagen bij hun goede blauwe vriend burgemeester Platteau. Platteau, de opportunistische smurf, is eigenlijk een karikatuur van zichzelf. Hij zal het niet nalaten frans te spreken als hem dat electoraal uitkomt, maar staat wel vooraan in de kijker bij de betogingen voor de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde. Voor ons is hij een weke mossel, en hij zal het geweten hebben in 2006!
 
Dat we de Dilbeekse Franskiljons ergeren blijkt uit onderstaande verwijzing. Het is een webstek, gemaakt door een UF-gemeenteraadslid van Dilbeek, over het Vlaams Blok te Dilbeek. Kijk en geniet!!
 
http://membres.lycos.fr/dilbeekgb/
 
Dilbeek = Vlaamse Rand = Vlaams!!
Franskiljons, pas u aan of verhuis!! NU!!20:09 Gepost door Vlaamse Jongeren Dilbeek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.