26-08-04

Verzwegen misdaden: de repressie door de Belgische Staat

Wat de Belgische Staat verzwijgt...
 
Na de Tweede Wereldoorlog speelden zich in België ongekende gruweltaferelen af. Deze taferelen worden tot op de dag van vandaag niet ontkend, maar wel volkomen doodgezwegen door de Belgische Staat. De geschiedenisboeken berichten er niet over en ook via de media hoort men zelden of nooit een woord over deze mensonterende praktijken, georaniseerd door het verzet: de repressie.
 
Op de volgende webstek vindt u enkele verhalen, geschreven door mensen die ermee te maken hadden. Merk op dat tienduizenden families deze gruwel hebben moeten ondergaan. De Belgische Staat en zijn toenmalige repressietroepen van de rijkswacht en het verzet organiseerden op grote schaal  massaverkrachtingen, plunderingen, moorden, e.d.
Veel van deze 'helden van het verzet' waren in feite notoire lafaards, die de situatie misbruikten om zich te vergrijpen aan jonge meisjes, kinderen en vrouwen, en zichzelf te bedienen door plunderingen en moorden. Ook de toenmalige krijgsauditeurs spelen hierin een schandelijke en laffe rol.
 
De verhalen die u kan lezen op onderstaande webstek zijn echt. We waarschuwen ervoor dat ze schokkend en mensonwaardig zijn.
 
De verzwegen misdaden van het Belgische regime: http://home.tiscali.be/sterikabv/tofrom03.htm...

 
De bovenstaande foto toont hoe een weerloze vrouw word vernederd en mishandeld door een 'ware held' van het verzet. Deze schurken hebben duizenden moorden en verkrachtingen op hun geweten.


20:14 Gepost door Vlaamse Jongeren Dilbeek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.