23-07-04

Geen communisme in onze Chiro!

Chiro Bodegem = communistisch??
 
Enkele verontruste ouders deelden ons reeds een tijdje geleden mee dat ze bezorgd waren over hun kinderen die bij de Chiro Bodegem zitten. Enkele leiders zouden hun functie misbruiken om communistische propaganda te verspreiden. Het spreekt voor zich dat de ouders en de kinderen hier niet mee opgezet zijn. Een jaartje geleden ageerde het Vlaams Blok Dilbeek hier reeds tegen. Hen werd toen verzekerd dat men het probleem ging bekijken en zonodig oplossen. Nu, een jaartje later, blijkt er nog niets veranderd. Benjamin Vervondel en consoorten hebben tijdens de verkiezingsperiode én tijdens hun actieve Chirotijd zich beziggehouden met een boycot van de Vlaams Blok-campagne. Zij vernielden gedurig aan affiches en borden en plakten er communistische boodschappen op.
Kan het dat leiders van de Chiro, die een verantwoordelijkheid ten opzichte van hun leden dragen, zich bezig houden met geweld, vandalisme en het propageren van figuren die verantwoordelijk zijn voor massamoorden en de teloorgang van een heel werelddeel?
 
De Vlaamse Jongeren Dilbeek zullen hierover te rade gaan bij de nationale leiding van de Chiro en namens de verontruste ouders een duidelijke proteststem uitbrengen ten aanzien van deze extreem-linkse gewelddadige invloeden.
 
Geen communisme in onze Chiro!
08:52 Gepost door Vlaamse Jongeren Dilbeek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.